-

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

KAΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΣΟΔΑ ΝΟ 2

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΛΛΑΣ  Χημιχ-1τελ  (4.60)
Κλειστο ματς αλλα δεν θα αποφυγουμε το μοιραιο

ΕΜΠΟΛΙ-ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ 1Χ (1.20)
Οι γηπεδουχοι μενουν στη seria B me2 αποτελεσματα



3 σχόλια:

  1. Παρακαλώ αμφότεροι να παυσετε να πρήζετε τους ορχεις των εκατέρωθεν νεκρών απο πολέμους να κάνετε ιατρικές αναλυσεις για το αν δημιουργείται μια μελανιά σε μια ώρα η σε μια μέρα και να απειλείτε με οποιουδηποται είδους βία τον Κασιδιαρη.Θα τον κρίνει η δικαιοσυνη τον κυριο και οχι ημείς ειδάλλως μας βλέπω να τρώμε και μεις καμια μήνυση ως ιστιολόγιο.Εστιάστε σε κερδοφόρες στοιχηματικές προτάσεις ή αθλητικου περιεχομένου αναλυσεις ή ειδήσεις που είναι το κυριο ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών αυτου του μπλόγκ και οχι σε ιστορικοπολιτικοιδεολογικά debate χωρίς ουσία.

    Επίσης οι αναγνώστες μας που ενδιαφέρονται για ιστορία ας επισκεφτουν το akrokorinthos.blogspot.com και πατηστε και καμιά διαφήμιση ε.

    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα είχαμε 52 προβολές του ιστιολογίου. Ιστορικό ρεκόρ
    Ωστοσο δεν προκειται να συνεχιστει η Κασιδιαριαδα διοτι μπορεί να φάμε μήνυση(σοβαρολογώ)και αυτο επειδη δεν είμαστε φορουμ ανταλλαγής απόψεων ουτε ειδησεογραφικό site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοκράτες κατά τα άλλα... Λες κάτι εκμεταλλευόμενος το δικαίωμα σου στον λόγο στην άποψη και στην έκφραση και σε υποβάλλουν σε λογοκρισία μέσω μηνύσεων!!!!! Ούτε ο Παπαδόπουλος με τον Παττακό τέτοιο μένος!!Εκτός και αν είπαμε την αλήθεια και τους πείραξε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

adblogs.gr

βαθμολογιες