-

Κυριακή 27 Μαΐου 2012




H επιλογή της φωτογραφίας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δίνει οδηγίες στους παίκτες του «Εξάστερου» με φόντο ένα κομμάτι από άδειες εξέδρες, δεν προκαλεί εντύπωση. Αλλωστε η εφημερίδα του εκδότη Κώστα Γκόντζου δεν κρύβει την άποψή της για τη συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του Παναθηναϊκού.

Η εφημερίδα Derby News που πριν από χρόνια είχε γράψει το επικό «με κορυφαίους τους Λίμπερμαν και Αγκάμεζ» αναφερόμενη στον σούπερ σταρ της ομάδας βόλλεϋ Λίμπερμαν Αγκάμεζ, σήμερα επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον αθλητισμό εφευρίσκοντας μια νέα μπασκετική ορολογία. Το «brake party», δηλαδή το πάρτι των... φρένων, το οποίο θα μπορούσε να τραγουδήσει και ο Γιάννης Πάριος το «Σαν τρελό φορτηγό». 

Επειδή δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουν όλοι αγγλικά και δη την μπασκετική ορολογία, το σπάσιμο της έδρας του αντιπάλου, δηλαδή αυτό που θα επιχειρήσει απόψε ο Εξάστερος στο εξοχικό του στο ΣΕΦ λέγεται «break». Δεν τρέχει τίποτα, ένας απλός αναγραμματισμός είναι. Ευτυχώς που τουλάχιστον στα ελληνικά τα πηγαίνει καλύτερα η συγκεκριμένη εφημερίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

adblogs.gr

βαθμολογιες