-

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Συνεχεια στα ταμεια


Ο Πρόεδρος της “μπάρτσα” και οι φίλοι του στο Facebook
Ειναι τρελος ο προεδρος

Τζουγκαρντεν-Ερεμπρο: over (1.80)
Μιντιλαντ-Κογκε: over (1.60)
Καρντιφ-Γουεστ Χαμ: Χ2 (1.35)


TAMEIO


         ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΕΘΑΝΗ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ"
 Ικανοποίηση από την φετινή πορεία
«Φυσικά και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας φέτος. Η Δ’ Εθνική είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία, καθώς μπορεί να κάνεις λίγες γκέλες και αυτό τελικά να σου στοιχίσει το πρωτάθλημα. Οι παίκτες μας πραγματοποίησαν έναν άθλο, καθώς πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι τέλους, για να φτάσεις στον στόχο σου. Στο ρόστερ θα παραμείνουν οι στυλοβάτες της φετινής πορείας και οι σημαίες της ομάδας, γιατί το αξίζουν. Θα υπάρξουν πολλά νέα πρόσωπα και σίγουρα θα στηριχθούμε περισσότερο, σε παιδιά νεαρότερης ηλικίας. Έχουν τσεκαριστεί όλοι οι «στόχοι», ενώ αρκετά θα είναι και τα παιδιά από την Κορινθία, όπου και θα τους δοθεί η ευκαιρία, να αγωνιστούν με τη φανέλα της «Μπάρτσα».
Τα σχέδια για την προετοιμασία
«Η προετοιμασία θέλουμε να γίνει εκτός Ελλάδος, καθώς εκεί οι παίκτες θα μπορούμε να προσέχουμε πολύ περισσότερου τους παίκτες. Έχουμε δει προς Ιταλία, Βουλγαρία και μέσα στις επόμενες μέρες, ο κ. Λιβανός θα ανακοινώσει τον τόπο όπου και θα γίνει η προετοιμασία. Αν πάντως δεν καταφέρουμε να πάμε στο εξωτερικό για την προετοιμασία, σίγουρα θα πάμε όμως για κάποια φιλικά, για να δουν και οι παίκτες, έναν μεγαλύτερο ανταγωνισμό».
Πως και γιατί επιλέχθηκε ο Γιάννης Καντάς και τα όνειρα για την ακαδημία
«Ξεκινήσαμε με τον Γιώργο Τόγια στο «τιμόνι» της ομάδας, έναν άνθρωπο πολύ καταξιωμένο και μεγάλο όνομα στην περιοχή μας. Θέλαμε όμως στη συνέχεια, κάποιον ο οποίος να μπορεί να αφιερώσει 24 ώρες το 24ωρο στην ομάδα. Αφού εξετάσαμε 25 περίπου άτομα, καταλήξαμε στον Γιάννη Καντά, με την βοήθεια φυσικά και του Αποστόλη Λιβανού, πραγματικά έναν άνθρωπο που έχει βοηθήσει πολύ και είναι «καθηγητής» στο είδος του. Όσον αφορά την ακαδημία, αυτή είναι το μέλλον της ομάδας. Θέλουμε να υπάρξει μια συγχώνευση με την Κόρινθο 2006, σε αυτό το κομμάτι. Ευελπιστούμε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και μια ομάδα κορασίδων και νεανίδων, για να μπορέσουν να συμμετέχουν σε κάποια τουρνουά, κατά τη διάρκεια της χρονιά, οι μικροί».
Η κρίση και τα μελλοντικά σχέδια
«Η ομάδα πέρασε μια περίοδο απαξίωσης και κρίσης. Επίσης πέρασε πολλές δυσκολίες. Σίγουρα ο κόσμος ήθελε και θέλει η ομάδα να πρωταγωνιστεί. Και φυσικά θέλει από εμάς να την βοηθήσουμε, όχι για το προσωπικό μας συμφέρον και κάποιες προσωπικές βλέψεις που μπορεί να έχουμε, αλλά μόνο για την ιστορία του συλλόγου.
Θέλω μελλοντικά να δω την αντίδραση των μη ποδοσφαιρόφιλων, καθώς το ποδόσφαιρο προσφέρει και κοινωνικό έργο, αλλά και αυτή των ποδοσφαιρόφιλων, όταν θα έρθουν και κάποιες ήττες, γιατί και αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Από εκεί και πέρα, στόχος μας είναι κάθε 2-3 χρόνια, να ανεβαίνουμε και μια κατηγορία, γιατί όπως και να το κάνουμε, το να ανεβαίνεις κάθε χρόνο και κατηγορία, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Έχουν μπει όμως οι βάσεις και ευελπιστούμε, ότι θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους «στόχους» μας».
Προπονητικό κέντρο και γηπεδικό θέμα
«Όσον αφορά το προπονητικό κέντρο, έχει βρεθεί η έκταση, αλλά για να συνεχιστούν όλες αυτές οι ενέργειες, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ, για να υπάρχει μια νομιμοποιημένη ιδιοκτησία. Θα μπορούσα να φέρω δικούς μου μετόχους, αλλά στόχος είναι να βοηθήσουν οι τοπικοί φορείς, για την προβολή και του τόπου μας.
Για το Δημοτικό Στάδιο, ο Δήμος έχει δώσει το προσχέδιο για τα έργα που χρειάζονται να γίνουν. Εγώ είχα στο μυαλό μου να είναι έτοιμο στις 28 Μάη για την φιέστα. Έχει τεράστια πλεονεκτήματα και μπορεί να μετατραπεί μελλοντικά και σε γήπεδο 20000 θέσεων. Σε περίπτωση πάντως που δεν τα καταφέρουμε, λόγω και της μεγάλης γραφειοκρατίας, θα αναγκαστούμε να φτιάξουμε δικό μας γήπεδο».
«Μετά την φιέστα, θα γίνει και η γενική συνέλευση, γιατί θα πρέπει να γίνει ο οικονομικός, αλλά και ο ηθικός απολογισμός της σεζόν. Μην ξεχνάμε, ότι η νέα σεζόν για εμάς, ξεκινά από τις 3 Ιούνη. Όσον αφορά την φιέστα, θα γίνουν αρκετά χάπενινγκς. Μια γιορτή που θα διαρκέσει 5 ώρες συνολικά, ενώ θα τιμηθούν και πολλοί παλαίμαχοι της Κορίνθου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

adblogs.gr

βαθμολογιες