-

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ωχ το πιάσαμε το... νόημα




Αξιολογημένος είναι ο διαιτητής του αγώνα Νίκη-Οικονόμος την Κυριακή στο Π. Μαγουλάς, τον οποίον θα διευθύνει ο Αθηναίος Σταύρος Μάνταλος (φωτό), με βοηθούς τους συντοπίτες του Τουμπακάρη και Ταρανά. Τέταρτος θα είναι ο Ευάγγελος Κιοτζένης από την Καβάλα. 

Ο κ. Μάνταλος μέχρι το τέλος της σεζόν 2010-11 βρισκόταν στους πίνακες της Super League και το περασμένο καλοκαίρι «υποβιβάστηκε» στη Β’ εθνική. Είναι αρκετά έμπειρος ρέφερι, καθώς στη Σούπερ Λίγκα έχει διαιτητεύσει συνολικά 18 ματς. 

Το 2004 ανήλθε στη Γ’ Εθνική και το 2006 προβιβάστηκε στη Β’. Το μεγάλο άλμα για τη Σούπερ Λίγκα το έκανε το 2009, αλλά ορίστηκε μόλις σε ένα ματς. Όμως τη χρονιά 2010-11 διαιτήτευσε 17 ματς στη μεγάλη κατηγορία, ενώ αυτές τις δύο χρονιές έπαιξε και σε επτά παιχνίδια Κυπέλλου, μεταξύ των οποίων και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. 

Ο Μάνταλος έχει διευθύνει τον περίφημο αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 αλλά και την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟ 3-2, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν τον αγώνα με εννιά παίκτες και τους ερυθρόλευκους να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στα play off. Επίσης την ποδοσφαιρική σεζόν που τελείωσε ο Μάνταλος έδωσε το παρών σε 8 αναμετρήσεις Β’ Εθνικής. 

Το όνομα του Μάνταλου στις … αμαρτωλές κασέτες

Το όνομα του διαιτητή Μάνταλου ακούγεται στις περίφημες κασέτες για τα στημένα ματς, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πέρσι το καλοκαίρι. Σε μία απ’ αυτές ο Αχ. Μπέος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας εκείνη την περίοδο, μιλάει με τον Θ. Κανελλόπουλο αποκαλύπτοντας ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι θυμωμένος μαζί του, επειδή ο διαιτητής Μάνταλος δε βοήθησε τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2 Φεβρουαρίου 2011).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

adblogs.gr

βαθμολογιες